dijous, 11 de maig del 2017

Quatre germans de 110, 109, 103 i 101 anys il·luminen els gens de la longevitat


Quatre germans nord-americans, Helen, Irving, Petre i Lee Kahn, van morir després de complir 100 anys, aquest fet va demostrar que la espècie humana té la capacitat de sobreviure fins els 110 anys de forma saludable. El metge Nir Barzilai, director de l’ Institut per a l’Investigació de l’ Envelliment de l’ Escola de Medicina Albert Einstein, a Nova York diu que existeix un factor genètic i que la gent que és genèticament més petita, té més possibilitats de viure més temps que la gent que és més gran, la baixa cantitat de l’ hormona del creixement les protegeix de morir.

En aquests moments el doctor dirigeix un estudi per a investigar el material genètic de 670 persones que han viscut més de 100 anys. La hipòtesi de Barzilai, és que les enfermetats degudes a l’ envelliment poden ser atrasades.

Barzilai creu que la metformina, retrasara aquestes malalties, juntament amb altres metges van a fer un experiment, tractarà en agafar a 3000 persones entre 65 i 80 anys, la meitat prendran metformina i l’altra no ho farà. Aquest experiment tindrà un cost de 70 milions de dolars, si la metformina funciona la FDA obrirà més assatjos amb altres productes mèdics contra l’envelliment.


índice.jpeg



Notícia original

Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada