dimecres, 10 de maig del 2017

Medi Ambient observa possibles "impactes adversos" en el sondeig de Balears.


Medi Ambient observa possibles "impactes adversos" en el sondeig de Balears.

El ministeri creu que les espècies marines poden veure's afectades i obliga el promotor a passar per una avaluació d'impacte ambiental més llarga.





Un grup d'investigadors vol, explorar el subsol Mediterrani, amb el projecte MedSalt-2, però el Ministero de Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha decidit que aquest projecte passe primer per una evaluació d'impacte ambiental ordinaria, ja que podria produir impactes significatius sobre l'ecosistema marí.
 
Al realitzar aquest tràmit fa que el projecte es realentitze, i implica que el Medi Ambient no està d'acord amb les idees de Assumptes Exteriors, les quals eren posar en marcha aquest projecte.
A mes, fins el propi promotor no pot assegurar que les espècies que viuen en l'area on és vol aplicar este projecte seràn afectades o no pels efectes del sonid.
 
 
 
El projecte MedSalt-2 es basa en recórrer durant nou dies l'àrea compresa entre les illes d'Ibiza i Mallorca i el sudest d'Ibiza i Formentera en un buque equipat amb canyons d'aire comprimit.

L'objectiu és realitzar una especie d'ecografia del subsol marí que permet coneixer la seva estructura.












Projecte Medsalt-2

Resolució de l'evaluació d'impacte ambiental ordinaria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada