dijous, 11 de maig del 2017

La NASA aspira a enviar astronautes durant un any a la Lluna per a finals de la dècada de 2020


Abans d'aquesta missió lunar d'un any, no obstant això, hi hauria almenys cinc missions, quatre d'elles tripulades, per transportar les estructures, com l'hàbitat per a la tripulació, que assegura que l'última peça seria el vehicle de transport espacial real que més tard s'utilitzaria per portar a una tripulació a Mart.

Lluna

Un grup d'astronautes pot passar un any en òrbita al voltant de la Lluna a la fi de la dècada de 2020 com a part del pla de la NASA d'enviar éssers humans a Mart en la dècada de 2030. El sotsdirector Greg Williams, va revelar aquesta possibilitat en el Cim de Humans to Mars, celebrada aquest dimarts 9 de maig a Washington.

La missió tripulada d'un any al voltant de la lluna en 2027 és un de les principals fites futures del pla actual. Abans d'aquesta missió lunar d'un any, no obstant això, hi hauria almenys cinc missions, quatre d'elles tripulades, per transportar les estructures, com l'hàbitat per a la tripulació, tal com ha comentat Williams durant la seva presentació, que assegura que l'última peça seria el vehicle de transport espacial real que més tard s'utilitzaria per portar a una tripulació a Mart.

Williams subratlla que la NASA vol tenir vehicles no només ocupant una sola òrbita al voltant de la lluna, sinó fent viatges a diversos llocs a l'espai cislunar. La data del primer vol SLS encara no s'ha determinat. L'expert es va centrar principalment en les primeres dues fases del pla d'enviar humans Mart, que establirà la passarel·la d'espai profund.


NOTICIA PRINCIPAL

Noticies relacionades

- NOTICIA 1

- NOTICIA 2










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada