dimarts, 9 de maig del 2017

Adéu, ressaca, adéu

Hi ha manera d'alleujar la ressaca? La cosa va de cultures, a Espanya, el típic “pren-te una canyeta” és la cura més estesa. Encara que,no té gens de real. És per sentit comú bevent més alcohol, aconseguiràs retardar els símptomes unes hores, però acabaràs arribant a la deshidratació, al mal de cap, als marejos i fins i tot, les nàusees i els vòmits.

Resultado de imagen de resaca

Ací van quatre alternatives:

1. Aigua i més aigua. Beure molta aigua quan aparega la ressaca.També ajuda, beure un got d'aigua entre copa i copa, així com un altre abans d'anar-se’n a dormir.



2. Ibuprofeno sí, paracetamol no. El prendre's la pastilla abans de ficar-se en el llit, pot funcionar; encara que l'ideal és fer-ho quan comencen els episodis de dolor.


3. Vitamines. Els sucs i la fruita atenuen els dolors que provoca una ressaca, perquè ajuden al fetge a metabolizar l'alcohol i a eliminar-lo el doble de ràpid. El suc de taronja és una opció ideal.


5. Deixa l’hamburguesa. Un altre dels símptomes de la ressaca es nota en l'aparell digestiu, mitjançant acidesa, vòmits…
Així que el tirar d'hamburguesa en un dia de ressaca no és aconsellable.Abans de beure sí convé ingerir molt de menjar, ja que contribueix a retardar la seua absorció. Menjar bastant abans de beure pot ser una bona acció.



Noticia original
Noticia relacionada 1
Noticia relacionada 2
Video


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada