dimarts, 9 de maig del 2017

A la humanitat li queden 100 anys de vida.




Stephen Hawking s'ha convertit en un científic tan pop que les seves opinions sobre qualsevol assumpte, sigui o no expert en ell, es difon com una sort de debò revelada, en el pitjor sentit de la fal·làcia d'autoritat.
L'última és que la humanitat serà destruïda dins de 100 anys.


Els perles de Hawking
Hawking ha proposat un govern mundial per evitar que la tecnologia és "surti de control". Ha declarat que els extraterrestres són hostils i, per tant, és arriscat tractar de trobar-els. O que la intel·ligència artificial podria significar la fi de l'espècie humana. El problema és redueix al fet que li prestem massa atenció a Hawking, i el que és pitjor: que no qüestionem el que diu senzillament perquè és un brillant físic teòric. Per això, com aforisme de Mr Wonderful, ha tornat una altra dels seves perles endevines: que ens quedin 100 anys de vida i que hem d'abandonar el planeta abans d'aquest termini.







La seva predicció al Nostradamus és molt més endevina de l'era anteriorment, quan profetizó que la humanitat s'extingiria en mil anys de resultes dels perills de la guerra nuclear, l'escalfament global, els virus genèticament modificats i la intel·ligència artificial.

Així va dir Stephen Hawking:
“En aquest moment havíem d'haver-nos estès a l'espai i a altres estels, de manera que un desastre a la Terra no significaria la fi de la raça humana. No obstant això, no anem a establir colònies autosostenibles a l'espai almenys durant els propers cent anys, per la qual cosa hem de tenir molta cura en aquest període.”

Noticia Original

Noticia Pareguda 1

Noticia Pareguda 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada