dimarts, 14 de març del 2017

Les tovalletes a la depuradora
Les tovalletes humides són el principal motiu dels embossos . El fet de llançar les tovalletes al bany ha embossat edificis, reds i plantes de depuració.Les  empreses de sanejament d'aigües han hagut de crear equips específics de tècnics per a solucionar els embossos en la xarxa.



Segons el gerent de la empresa d'aigües AMJASA Josep Lluis Henajeros, el problema de les tovalletes afecta globalment ja que el seu consum ha agumentat en els darrers anys.  A Europa, l'associació que agrupa a les empreses d'abastiment i sanejament de 27 països (EurEau) afirma que el fet d'eliminar les tovalletes implica una gran suma de diners.


L'ajuntament de València ha intentat pendre mesures, prohibint l'ús d'aquelles tovalletes que no siguen biodegradables. Però aquesta mesura és impossible de controlar segons afirma Rafael Mantecón responsable de AEAS. Lúnica forma de reduir aquest problema de les tovalletes seria conscienciar a la població del greu pellir que té tirar una tovalleta al vàter, ja que el vàter no és una paperera.



original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada